Меню
Меню
HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Най-елегантните смарт часовници на Huawei

28.06.2022 14:19:34

HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Най-елегантните смарт часовници на Huawei

Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, най-новата версия на популярната серия HUAWEI WATCH GT – а именно HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Тя идва в титаниева и керамична версия, с нов интерфейс, материали от най-висок клас, изключително ясен и голям дисплей, до 14 дни живот на батерията, бързо безжично зареждане и богатство от артистични циферблати.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ анализ на сърдечната дейност под формата на кардиограма (функцията ще е активна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ осигурява точно измерване на здравни параметри, сред които и кислородното насищане на кръвта. Проследяването на спортни активности също е изведено на по-високо ниво, като към наличните до сега над 100 режима се добавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела.

 

Богато спортно наследство


Серията HUAWEI WATCH GT е вдъхновена от автомобилната индустрия и името й идва от мощния и същевременно луксозен ‘Grand Tourer’ или ‘Gran Turismo’. Днес абревиатурата GT е символ на мощност, висока производителност и надеждност в елегантен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е перфектно олицетворение на всичко това.

Първото устройство от серията е обявено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функции и по-висока производителност, а днес е премиерата на новото поколение в две отличителни разновидности - HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство


HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с красив, премиум дизайн с моден туист спрямо предишните поколения от серията. Първото впечатление е от по-големия 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция 466x466 пиксела, който осигурява още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите допълва високата класа на устройството. Здравият, но лек титаниев корпус е проектиран да издържи теста на времето, и е изкусно полиран с триизмерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с твърдост на диаманд, а високотехнологичният керамичен гръб е преминал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото.

Общата дебелина на устройството е намалена с 0.5мм спрямо HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за безпрецедентно качество и комфорт.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на традиционните часовници. Тя позволява увеличаване и намаляване на съдържанието на екрана, преминаване между различните интерфейси, промяна на настройки и други само чрез натискане и въртене на короната.

Налице е и ЕКГ бутон, за съставяне на кардиограма, който е удобен, стимулира грижата за здравето, и същевременно е много стилен със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди коректно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им навсякъде, по всяко време.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово вдъхновение се явява шедьовъра на Ботичели „Раждането на Венера“, чийто полъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.
Керамиката е твърд материал и оформянето и полирането му не са лесен процес. 10 дни и 13 отделни процеси за полиране с диамантени абразиви са необходими на всяко устройство, за да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.

Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition променя формата си с отлитането на часовете – разцъфва и се затваря, създавайки интригуващ детайл, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е не само красива, а и силно устойчива на корозия и топлина.

Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално твърд сапфир-кристал, устойчив на надраскване. Освен за дисплея, сапфир-кристал е използван и в сензора при керамичния гръб, за по-добро проникване на светлина и прецизно следене на пулса. Щадящите кожата материали позволяват автоматищно засичане на всяка промяна в температурата. Също подобно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функция ще бъде активирана чрез ъпдейт по-късно през годината), и 3D въртяща се корона, перфектно адаптирани за женствената елегантност на Ceramic Edition.

Изчистеният и елегантен силует на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се допълва от богатство от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD цветен дисплей с резолюция 466*466 HD с безупречно качество на картината.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е безспорно красив, но това не е всичко. Както титаниевата, така и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните активности, в приключенския дух на серията GT.

Надежден асистент с дълъг живот на батерията
Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition издържа до 14 дни типична употреба с едно зареждане (или 8 при много интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition осигурява 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна употреба. Безжичното зареждане е с 30% по-бързо в сравнение с WATCH GT 2 Pro.

Грижата за здравето никога не е била по-лесна
Една от основните функции на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функции. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като медицинско устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и предоставя ЕКГ измерване в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и много други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време. Финкцията ще бъде активирана в Европа през следващите месеци.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro осигурява още множество здравни функции, сред които непрекъснато следене на пулса с още по-висока от преди точност, а с HUAWEI TruSleep™ 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи подробно качеството на съня, включително пулс, дишане и много други параметри, даващи ценна информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя докато спи.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на жените, включително очакванно начало и край и начало и край на фертилния период . Налице е и здравен асистент – Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за различни неща като здравни предизвикателства, приета вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за упражнения и други.

Ново разбиране за професионална тренировка
HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, но с надградени хардуерни и софуерни възможности и още по-голямо богатство от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, базирана на петте основни сателита: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците успешно елимират всякакви интерференции и минимизират отклоненията.

Спортът е социална дейност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro позволява на потребителите да споделят постиженията си с приятели и да ги канят да се включат в спортни предизвикателства. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя обратно, дори ако сте офлайн.

 

Гмуркане във водоустойчиво бъдеще

Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е свързана с усъвършенстваната й водоустойчивост. След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта EN 13319 и изискванията за удивително ниво на готовност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.

Налице е и нов специален режим - Free Diving Mode, който показва информация за гмуркането в реално време и може да е особено полезно за всеки начинаещ в гмуркането. Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като личен асистент при задържане на дишането.

Ценен партньор в тренировките
Сред над стоте тренировъчни режима ще намерите и интелигентна функция за планиране на бягането. Тя помага за съставяне на личен тренировъчен план, базиран на индивидуалната физическа и бегаческа история и поставени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, разстоянието, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, бягане в пресечена местност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, за да слушате любимия си плейлист навсякъде, по всяко време.

Личен асистент на китката


Носейки смарт часовник, вие носите множество приложения на китката си и можете да ги използвате за тренировки, гейминг, забавление и други сценарии. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, независим гласов асистент и други функции, с които личният и социалният ви живот стават още по-приятни.

 

Съвместим с всеки смартфон


HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи самостоятелно, но в повечето случаи ще бъде свързан със смартфон и той може да бъде както Android, така и iOS базирано устройство.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Huawei

Huawei

HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Най-елегантните смарт часовници на Huawei

HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Най-елегантните смарт часовници на Huawei

Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, най-нова Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, най-нова 2023-02-03T17:07:57+02:00 HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Най-елегантните смарт часовници на Huawei

<p>Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, най-новата версия на популярната серия HUAWEI WATCH GT &ndash; а именно HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Тя идва в титаниева и керамична версия, с нов интерфейс, материали от най-висок клас, изключително ясен и голям дисплей, до 14 дни живот на батерията, бързо безжично зареждане и богатство от артистични циферблати.</p> <p>HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ анализ на сърдечната дейност под формата на кардиограма (функцията ще е активна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ осигурява точно измерване на здравни параметри, сред които и кислородното насищане на кръвта. Проследяването на спортни активности също е изведено на по-високо ниво, като към наличните до сега над 100 режима се добавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong><img src="https://polycomp.bg/Image/Watch%20GT%203%20Pro%20MainKV%20Horizontal.png" width="400" height="200" vspace="10" hspace="10" border="0" align="left" alt="" />Богато спортно наследство</strong></p> <p><br />Серията HUAWEI WATCH GT е вдъхновена от автомобилната индустрия и името й идва от мощния и същевременно луксозен &lsquo;Grand Tourer&rsquo; или &lsquo;Gran Turismo&rsquo;. Днес абревиатурата GT е символ на мощност, висока производителност и надеждност в елегантен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е перфектно олицетворение на всичко това.</p> <p>Първото устройство от серията е обявено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функции и по-висока производителност, а днес е премиерата на новото поколение в две отличителни разновидности - HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.</p> <p><strong>HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство</strong></p> <p><br />HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с красив, премиум дизайн с моден туист спрямо предишните поколения от серията. Първото впечатление е от по-големия 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция 466x466 пиксела, който осигурява още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите допълва високата класа на устройството. Здравият, но лек титаниев корпус е проектиран да издържи теста на времето, и е изкусно полиран с триизмерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с твърдост на диаманд, а високотехнологичният керамичен гръб е преминал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото.</p> <p>Общата дебелина на устройството е намалена с 0.5мм спрямо HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за безпрецедентно качество и комфорт.</p> <p>HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на традиционните часовници. Тя позволява увеличаване и намаляване на съдържанието на екрана, преминаване между различните интерфейси, промяна на настройки и други само чрез натискане и въртене на короната.</p> <p>Налице е и ЕКГ бутон, за съставяне на кардиограма, който е удобен, стимулира грижата за здравето, и същевременно е много стилен със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди коректно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им навсякъде, по всяко време.</p> <p><strong><img src="https://polycomp.bg/Image/1080x1080_5.jpg" width="400" height="400" vspace="10" hspace="10" border="0" align="right" alt="" />HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите</strong><br />HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово вдъхновение се явява шедьовъра на Ботичели &bdquo;Раждането на Венера&ldquo;, чийто полъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.<br />Керамиката е твърд материал и оформянето и полирането му не са лесен процес. 10 дни и 13 отделни процеси за полиране с диамантени абразиви са необходими на всяко устройство, за да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.</p> <p>Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition променя формата си с отлитането на часовете &ndash; разцъфва и се затваря, създавайки интригуващ детайл, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е не само красива, а и силно устойчива на корозия и топлина.</p> <p>Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално твърд сапфир-кристал, устойчив на надраскване. Освен за дисплея, сапфир-кристал е използван и в сензора при керамичния гръб, за по-добро проникване на светлина и прецизно следене на пулса. Щадящите кожата материали позволяват автоматищно засичане на всяка промяна в температурата. Също подобно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функция ще бъде активирана чрез ъпдейт по-късно през годината), и 3D въртяща се корона, перфектно адаптирани за женствената елегантност на Ceramic Edition.</p> <p>Изчистеният и елегантен силует на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се допълва от богатство от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD цветен дисплей с резолюция 466*466 HD с безупречно качество на картината.</p> <p>HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е безспорно красив, но това не е всичко. Както титаниевата, така и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните активности, в приключенския дух на серията GT.</p> <p><strong>Надежден асистент с дълъг живот на батерията</strong><br />Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition издържа до 14 дни типична употреба с едно зареждане (или 8 при много интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition осигурява 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна употреба. Безжичното зареждане е с 30% по-бързо в сравнение с WATCH GT 2 Pro.</p> <p><strong>Грижата за здравето никога не е била по-лесна</strong><br />Една от основните функции на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функции. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като медицинско устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и предоставя ЕКГ измерване в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и много други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време. Финкцията ще бъде активирана в Европа през следващите месеци.</p> <p>HUAWEI WATCH GT 3 Pro осигурява още множество здравни функции, сред които непрекъснато следене на пулса с още по-висока от преди точност, а с HUAWEI TruSleep&trade; 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи подробно качеството на съня, включително пулс, дишане и много други параметри, даващи ценна информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя докато спи.</p> <p>HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на жените, включително очакванно начало и край и начало и край на фертилния период . Налице е и здравен асистент &ndash; Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за различни неща като здравни предизвикателства, приета вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за упражнения и други.</p> <p><strong><img src="https://polycomp.bg/Image/1080x1080_1(1).jpg" width="400" height="400" vspace="10" hspace="10" border="0" align="left" alt="" /></strong></p> <p><strong>Ново разбиране за професионална тренировка</strong><br />HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, но с надградени хардуерни и софуерни възможности и още по-голямо богатство от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, базирана на петте основни сателита: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците успешно елимират всякакви интерференции и минимизират отклоненията.</p> <p>Спортът е социална дейност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro позволява на потребителите да споделят постиженията си с приятели и да ги канят да се включат в спортни предизвикателства. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя обратно, дори ако сте офлайн.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Гмуркане във водоустойчиво бъдеще</strong></p> <p>Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е свързана с усъвършенстваната й водоустойчивост. След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта EN 13319 и изискванията за удивително ниво на готовност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.</p> <p>Налице е и нов специален режим - Free Diving Mode, който показва информация за гмуркането в реално време и може да е особено полезно за всеки начинаещ в гмуркането. Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като личен асистент при задържане на дишането.</p> <p><strong>Ценен партньор в тренировките</strong><br />Сред над стоте тренировъчни режима ще намерите и интелигентна функция за планиране на бягането. Тя помага за съставяне на личен тренировъчен план, базиран на индивидуалната физическа и бегаческа история и поставени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, разстоянието, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, бягане в пресечена местност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, за да слушате любимия си плейлист навсякъде, по всяко време.</p> <p><strong>Личен асистент на китката</strong></p> <p><br />Носейки смарт часовник, вие носите множество приложения на китката си и можете да ги използвате за тренировки, гейминг, забавление и други сценарии. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, независим гласов асистент и други функции, с които личният и социалният ви живот стават още по-приятни.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Съвместим с всеки смартфон</strong></p> <p><br />HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи самостоятелно, но в повечето случаи ще бъде свързан със смартфон и той може да бъде както Android, така и iOS базирано устройство.</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти