Меню
Меню
MICROSOFT: Увереност на вървите напред с оригинален Windows и Office

04.10.2021 11:29:02

MICROSOFT: Увереност на вървите напред с оригинален Windows и Office

Като ваш доверен съветник, ние сме тук, за да подкрепим вашия бизнес. С нарастването на кибер заплахите, използваме възможността да споделим с вас стойността на продажбата на оригинален софтуер, който ще ви помогне да продължите напред с увереност.

Увереност за подпомагане на преодоляването на рисковете и несигурността

Много компании все още избират неоригинален пред оригинален софтуер поради по-ниската цена и малко забележимата разлика между двата. Малко от тях знаят, че неоригиналният софтуер носи много рискове като:

Увереност, която ще ви помогне да осигурите бъдещето си

Изборът на оригинален софтуер дава сигурността, поддръжката и актуализациите, от които клиентите се нуждаят, за да растат сигурно.

Научи повече    Купи оригинален Windows    Купи оригинален Office

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Microsoft

Microsoft

MICROSOFT: Увереност на вървите напред с оригинален Windows и Office

MICROSOFT: Увереност на вървите напред с оригинален Windows и Office

Като ваш доверен съветник, ние сме тук, за да подкрепим вашия бизнес. С нарастването на кибер заплахите, използваме възможността да споделим с вас стойност Като ваш доверен съветник, ние сме тук, за да подкрепим вашия бизнес. С нарастването на кибер заплахите, използваме възможността да споделим с вас стойност 2023-02-03T17:13:47+02:00 MICROSOFT: Увереност на вървите напред с оригинален Windows и Office

<p>Като ваш доверен съветник, ние сме тук, за да подкрепим вашия бизнес. С нарастването на кибер заплахите, използваме възможността да споделим с вас стойността на продажбата на оригинален софтуер, който ще ви помогне да продължите напред с увереност.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18977/files/image/screenshot-2021-10-04-112201.png" class="aligncenter" /></p> <h4><span style="color: #800080;">Увереност за подпомагане на преодоляването на рисковете и несигурността</span></h4> <p>Много компании все още избират неоригинален пред оригинален софтуер поради по-ниската цена и малко забележимата разлика между двата. Малко от тях знаят, че неоригиналният софтуер носи много рискове като:</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18977/files/image/screenshot-2021-10-04-114307.png" class="aligncenter" /></p> <h3><span style="color: #800080;">Увереност, която ще ви помогне да осигурите бъдещето си</span></h3> <p>Изборът на оригинален софтуер дава сигурността, поддръжката и актуализациите, от които клиентите се нуждаят, за да растат сигурно.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/18977/files/image/screenshot-2021-10-04-114529.png" class="aligncenter" /></p> <p></p> <p><a href="https://www.microsoft.com/bg-bg/howtotell/licensing.aspx" class="_button" target="_blank" rel="noopener">Научи повече</a>&nbsp; &nbsp;&nbsp;<a href="https://itstyle.bg/category/operational-systems" class="_button" target="_blank" rel="noopener">Купи оригинален Windows</a>&nbsp; &nbsp;&nbsp;<a href="https://itstyle.bg/category/application-software?vendors=microsoft-1834960593" class="_button" target="_blank" rel="noopener">Купи оригинален Office</a></p> <p></p>

Сравнение на продукти