Меню
Меню

Условия на доставка

ПОРЪЧКА и ДОСТАВКА:

 

ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ:

След като постъпи поръчка, потребителят получава потвърждение по имейл или телефон.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:
Безплатна за поръчки на стойност над 99 лв. с ДДС!
За поръчки на стойност под 99 лв. с ДДС доставката е 5,50 лв. със ДДС до офис на Speedy и 6,50 лв. със ДДС до адрес!

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy. 

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
- За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време - 1 работен ден, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
- За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 2 работни дни, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.


- !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.


- Тритон България ООД се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на 1 работен ден от подаването на заявката на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изборените горе условия.
- за поръчки в почивни дни и официални празници, Магазинът се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.
- Тритон България ООД си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, Магазинът се ангажира да информира своевременно купувача.

Сравнение на продукти